Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, August 4, 2010

Kempen Seni silat cekak di kolej haku !

Arini adelah ari yg melegakan utk kwn ano iaitu muhd amir ruzaini bin kasim. dia punye seksa dah selesai. haha. bukan dia kna seksa, tp bebanan kepala otak dia dah kurang. hee

ni sume bkenaan ngn final projek yg ktorg jalankan. mcm si amir ni, dia wat tajuk kempen seni silat cekak kt kolej PTPL Ampang. fuhh, agak penat taw. ktorg kwn2 dgn rela hatinya tlg dia jgk. bantu mmbantu amalan muliaa kan. ahah. ktorg yg tlibat adelah aku(mohd faidhunnur), bad(muhd Bakhtiar), sab(nur sabrina) dan amir sendiri. hurm td ano punye jwatan sebagai crew videographer. tugasnya menangkap dan merakam video semasa sesi majlis td.

agak best aww. ade pulak byk budak2 orientasi yg lawa2 . haha. best2 :)
sempat la aku mnunjukkan kehebatan yg x seberapa ni kan. ahah. nnti if video2 tu dah siap di edit, ano akn bg sume frenzi ano tgk k?

1 comment:

Lala Chan said...

Madi ekk? hahaha
mandi sudeyhh

http://little-lala.blogspot.com