Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, July 20, 2010

Lesen, lulus dan teman baru :)

kali ni ade panjang sikit cita nak dikongsi dgn kalian. Memang klaka if korang dapat tau yg ano baru dpt lesen keta.. haha.. orang laen dah lame dah amek kan.. yelaa, if rezki belum ade untuk amik lesen, nak wat cane kan.. xkan la nak merengek kat mak n ayah..

"mak, nak lesen.. x kira x kira, naak jugaaak!" contoh dialog( huhu)

yg penting kita tawu n ukur kemampuan diri dulu kan.. tapi akhirnya rezki itu dtg jua.. terima kasih Allah... padaMu jua ku sujud syukur kerana dapat juga ano amik lesen keta. bukan x pandai bawak. if korg nk tawu, ano slalu nyorok2 bawak keta tanpe ibu tawu.. hehe.. yelaa, kita kena explore.. haha..

So, semalam saya, Mohd Faidhunnur bin Mohd Filus gi lah test JPJ.. ahah.
banyak gak insiden yang klaka .. antaranya ano mati enjin banyak kali mase baru nk kua dari tempat blaja tu.. dia bukit curam aw. pada cik Fadhlina Afifah, dia lebih mengerti sbb kitorg blaja kt tmpat yg sama :) kan fifa kan? naseb baik lah Abe(abg dalam dialek kelantan) JPJ yg duk sblh mase drive tu oke... siap tegur n gtawu cara lg.. thanks to u brader.. moga Allah lindungi kamu hingga akhir zaman,...

tdi ano ade sebut psal Fadhlina Afifah kan? kan kan? haa.. dia ni ano baru je knal semalam .. haha.. masa nk test tu, ktorg punya no giliran selang sorg je aww.. tp mase tu ano x tegur dia.. x brani.. haha .. tp lepas dah exam tu, kt kantin ano duk dkt ngn dia.. so time tu la tgur.. dia budak Bangsar if x silap... ibu nya guru BM(bahasa Malaysia) ... dia ade blog jgk ... so, ktorg dah nk dkt sehari mesej2 n contact .. kwn aja :) jgn pikir laen aww sume frenziku .... yang penting, ano syg sume frenzi ano kat blog nih . luv all of u. thnks for da read..

1 comment:

Zalina Razali said...

tahniah sbb lulus test jpj! =) ;p