Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Thursday, July 29, 2010

Bila design jadi kewajipan.

Malam ni seperti biasa, tugas untuk siapkan design-design utk final project xpenah abes. ade je silih ganti, mcm x bagi aku rehat pulak en. aritu untuk mock up pertame, oke alhamdulillah. idea yg aku cube smpai kan diterima oleh penyelia2 yg disayangi. ahaha .

mungkin nasib. untuk next presentation aku kna wat lg baguih. xleh la ade kt takuk lame je kan. hurm. kali ni aku kna buat lagi lima item promosi. hurm, antaranya banner, billboard, katalog, blog, packaging(kotak n paperbag), n iklan tv. ape yg ano wat ni sume nya akan berkait rapat dengan kulat art shoes. design2 nya ano akn post ke blog x lama lg if sume dah proceed,k?

arini jgk antara ari yg pnat + tmbah pgalaman sbb ano g merayau kt area dataran merdeka n petaling street sbb g cari idea n billboard :) hurm. interesting tp bdn xtau la larat ke x.

"badan, jgn black out dulu taw", bercakap kat badan. haha

sori kali ni entry yg agk pendek .tgah buat kja lg ni. walau skrg dah pkul 04.08 pagi waktu malaysia, keja harus diteruskan. chaiyokk2!

No comments: