Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, May 3, 2010

untuk cik fatin, saya rase pndapat kite same...

untuk entry kali ni anour nk ceritakan skit ttg bestnya if ada org yg sudi nk tegur or org yg nk bgi pndapat kt kita.

ni adalah sbb if org tu tgor, mksudnya org tu syg kt kita, mahu kita jdi lbih baik..

and if ade org yg sudi bagi pndapat, walaupun pndapat tu bcanggah ngn idea kita or fahaman kita, itu best sbb :

if ada org yg tegor, kita akan dapat improve diri kita, or cara otak kita berfikir. secara x langsung, kita akan mampu kemukakan idea yg lbih matang.

so, disini bukan saya nk sokong, tpi saya sgt2 setuju ngn pndirian fatin sbb dia jujur n tahu pendirian dia. dia yakin dgn apa yg dia tahu, dengan apa yg dia rasa betol.

sbb if kita dah keje nnti pun, time meeting, kita kna slalu keluarkan idea kita sndiri n kita kna defend idea kita habis habisan..

saya bukan mau masuk cmpur, tpi saya cuma beri pendapat :)

p/s : saya sokong anda sbb pndapat kita same

3 comments:

Pipi Muncet said...

haha.zaman sekrang orang masing2 hebat.masing2 kuat. jadi setakat pendapat cikai. diorg anggap macam tak puas hati. hee

tak puas hati sb apa. cara dia dgn fatin lain. ftn sekadar nak bercerita kat blog.org lain mgkin sebuk kejar ranking. Tak kemana. kalau kita jatuh tak de pun org ingat.


dan setiap kali di limpah dgn pujia. bila sekali dikritik. wahh menjerit macam org gila.marah tak tentu hala. konon teraniaya.konon ada org tak puas hati.hehe



entah ler. melayu.

anour said...

name pun ME-LAYU.. :)
nk wat cane..

lgpun cik aten, insan2 sperti mereka kalu bole nk dgr yg best ja.
yg xbest xnk dgr.

ni yg ano xsuka..
patot orang yang komen kita xleh hipokrit.. kita pun kna la blaja utk terima pndapat org lain walaupun org tu umur lbih muda dari kita.. btul x?

Pipi Muncet said...

a'ah hehe. umor muda. tp aten rase aten lg matang dr dia. aten cool dia gelabah lebih.

org yg dilambakkan dgn pujian.mmg bila dkritik sekali melompat kena siling :P