Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, April 14, 2010

my little hobby...

Assalamualaikum, Frenziku...

mlm ni entry baru bkenaan hobi ano mase skola menengah dlu..
hobi ano dlu adelah tulis sajak n cerpen. ano xtawu nape ano minat sgt buat sajak .. lagi2 sajak yg ade unsur alam sekitar. rase cam lega bile dpt siapkan satu sajak sbb rase cam ano da jalankan tugas ano sbgai manusia biase..

dah tu je ano mampu,kan..
kire cam dakwah la jgk ni ek..

byk ano dpt idea dari buku . mase skola mnengah dlu ano pgawas pusat sumber. so sbb tu tiap ari ano akan bace buku byk sgt...
rase best, rase syok...
bile ano dah masuk kolej, hobi tu mkin pudar. namun dlm ati maseh berniat utk mnyambung minat ano yg dlu..

kalian ade pape idea?
or ade pape pgalaman utk ano watkan cerpen?
hee..

No comments: