Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Thursday, January 14, 2010

WHOA WILLOW !, the best theater ever !

Assalamualaikum, Frenziku..

Mlm sabtu yg lepas, yakni 10hb januari 2010, ano n family reramai g tgok teater amal yg dianjurkan dan disertai oleh plajar UITM. tpi xsure dak uitm cwgn mane. teater ni btujuan utk kutip dana utk disumbangkan ke sekolah kanak2 istimewa, TASPUTRA PERKIM.

Cane ano leh tau ttg teater nih? jwpnnya sng je. sepupu ano adelah slh sorg dari pelajar skola TASPUTRA PERKIM tsebut. nenek ano yg blanje tiket masuk. sbb tu la ano n family g. kalu x, xda maknenye.. haha

mule2 rase cam mls nk g taw. dah la teater nya budak uitm yg wat, mane tawu x sehebat teater2 yg ano g sblum ni. yg sblum ni, sume teater yg ano g sume hebat2 ! tpi yg tbaru ni xtaw la pulak,kan. tp nk wat cane, tpaksa pegi sbb nenek dah beli tiket. hurm..

ktorg pun g la dlm pkul 7.30. smpai je solat trus kt sane. kt dewan bandaraya KL. teater start pkul 8.30.. hurm, mmg smpat sgt nk solat. pastu ktorg tggu je.. makin lame makin ramai. ramai gile budaj2 uitm yg lawa2 ! style gile kot ! (upps, tlebih suda) hehe...

smpai je waktu, ktorg pun masuk. dan ktorg xsangka sgt teater ni sgt best ! SUPERB BEB !! tahniah kt dak2 UITM, korg hebat. i salute u ! hehe.. thanks for da effort, guys. utk pgetahuan korg sume, plakon2 n sume yg tlibat x dibayar satu sen pon. sume duit jualan tiket sratos pratos diserahkan ke tabung TASPUTRA PERKIM. waa !!.. cian korg xdibayar ! hehe.. tp xpe, di akhirat nanti ALLAH akan baya korg baya sgt pahala.. aminn...

ni antara video promo utk theater ni yg btajuk : WHOA WILLOW !


ini baru promo bese2 je.. teater dorg pnuh ngn drama, konflik, kisah cinta, kezaliman dan mcm2 lagi.. rugi xtgk.. wawawaw~

No comments: