Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, January 6, 2010

shopping with daddy :)

Assalamualaikum, Frenziku...
Ahad yang baru je lpas, anour, ibu n adik2 dah dibawa keluar oleh ayah sbb nk g beli beg skola adik2. dorg beli last minit jek. huhu... ayah mmg dah janji dah hari jumaat aritu utk bawa ktorg g last minit shopping. dan akhirnya jadi jgk ktorg g ngn ayah..

Bkn ape, kdg2 ayah xdpt penuhi janji dia sbb dia tpakse keje.. ktorg fhm,ayah... dont worry..
pagi tu pkul 10.30 ayah dah anta mesej yg ayah dah gerak dari uma dia. ktorg time tu menggelabah sbb blum siap lgsung.. haha.. aku lg la time tu ngah on9 lak tu... tpi dgn kepantasan ktorg, ayah smpai tepat2 time ktorg baru siap.

dalam kete ayah tye, korg nk g beli kt mane? ampang point?
ktorg jwb nk g wangsa walk(tmpat shopping baru je bkak kt wangsa maju). ayah kate oke.. :)
ktorg pun btolak... ade gak la ckp2 ngn ayah, tpi cam terbatas sbb xbiase n xtau nk ckp ape...
smpai je kt sane, ktorg target g beli beg adik dlu.. g cari beg dia ya Allah, susah sgt.. cerewet tol anak dara encik filus ni. hehe.. akhirnya dorg dpt gak jmpa. ayah pon kuakan la duit. ayah tye ibu nk x? ibu ape lg, ngn cpt ibu kate, NAK!! wawa~

pastu g tgk kasot skola adik lak.. kasut yg dorg tgok aritu masih xda saiz lg. dorg geram.. cari punye cari punye cari, at last dpt la gak.... pastu ktorg tnjuk isyarat kt ayah.. ktorg raba2 perut masing2... ayah senyum.. dia kate, jom makan... !
Ktorg g kt GEORGETOWN WHITE COFFEE yg btempat kt dlm wangsa walk jgk... ni gmba nye mase baru amik order

we love u dad... please with us again..

No comments: