Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, December 23, 2009

Sume igt x lagi kenangan kite time skola rendah? meh cepat baca n senyum same2...

Assalamualaikum, Frenziku. igt tak lagi semua benda ni?

waktu kechik2 dulu.. budak2 yg lahir pd thn 70/80/90an mesti ingat mase skola rendah dulu: - kat skola ade salesman jual buku cerita. ari ni bg list, esok mintak duit beli walaupun cerita buku tu dah tau. salesman susu pon camtu gak. - kat library, budak2 mmg baca buku tp just tengok gamba je. bile ade program Nilam, sebok semua nak pinjam buku. - RMT kat skola mkn x best, tp yg berduit pon join RMT, x phm....

- pakai pensel box yg bole bukak dpn blkg, pastu ade sharpener kat tgh2 die. - main lwn pemadam, syg nak guna utk padam. padahal itu fungsi sbnr, utk padam! - pakai pembaris yg bergerigi, kat dlm ade air pastu ade bende berkilat dlm air tu. - cikgu pakai pembaris kuning pjg. Ade pemegang kat tgh2 tp x penah nmpk cikgu pgg pon kat situ. - bulu ayam jd ramping krn sering dijadikan rotan. - time pendidikan seni, lukis sume boleh tp bile time kaler sume hampeh. ade gak buat anyaman pakai kertas warna, kolaj la, ape la...

- main game 2D. super contra, super mario, street fighter, sume pakai tape. - jam tgn Boy London jd idaman, sbb bole tuka2 kaler ikut suhu n cuaca. - takut BCG tp lepas inject poyo la pulak... - balik skola beli JoJo xpon Dendang. Tora pon best gak. Beli se mata2 nak mainan, coklat die x mkn pon.

- Kasut berlampu kat tapak, yg iklan die kat tV bole tembak alien tu... - Siri kartun; power rangers, ultraman, transformers, ninja turtles, Thundercats, maskman, Gaban dan mcm lg.

jgn lupe sume ni sbb zaman skrg budak2 x smpt lyn bende2 ni. kite akan sentiasa berubah, cume asal-usul kite yg permanent. huhu~ ni la baru zaman kita kawan2 pas r kt member2 korang.... mesti diorg tersengeh2 bace mende nih..

No comments: