Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Sunday, December 13, 2009

Cinta, keperluan manusiawi...

Assalamualaikum, Frenziku

Tiap insan yang dilahirkan didunia ini telah ditakdirkan dengan pasangan masing2. tanpa pasangan, hidup seseorang itu pastinya jadi hambar dan bosan. tiap senyuman, belai manja, gelak tawa, sentuhan, menjadi sumber inspirasi serta menguatkan lagi sesuatu hubungan itu.

Namun adakah anda benar2 telah bertemu dengan cinta terakhir kite? cinta terakhir boleh dimaksudkan dengan pasangan yang benar2 sesuai utk kite. kadang2 kite terpikir, cinta itu hanya kehendak yang bersifat sementara dan ianya bukan nya keperluan. namun sedar atau tidak tanpa cinta seseorang insan itu tidak lengkap. Manusia dilahirkan sempurna namun tiap antara mereka tidak bisa lari dari melakukan kesilapan. manusia juga mempunyai kekurangan. kekurangan ini lah yang akan ditampal oleh pasangan kita nanti.

anour tulis ni bukan ape, ano cume nk release kan tension. ano ade cerita sikit. tpi mgkin x sesuai utk ditulis kan ruangan ini kerna ruangan ini sng je org yg xspatotnye baca. so kalu anda sume nk tawu sila tye pd ano sendiri... hahaha

No comments: