Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, December 16, 2009

Anis Soraya.. Sorry Please...



Anis...
aku tawu kau masih mrh kat aku. aku tawu... sori anis. kite kawan dah lame. aku igt lg kite gile2 same2 kt skola dlu. kau best sgt. kau baik dow. kau antara kwn yg aku ade kt skola sbb aku baru pindah skola.

Aku mintak maaf kalu aku ade wat kau x puas ati. bukan niat aku nk jaohkan diri or xmesej2 kau, tpi aku cume kurang duit. aku x ckup duit nk topup. kalu aku dpt topup tu maksudnye keajaiban la tu sbb jarang aku dpt topup. asyik abes ke blanje kolej je. aku mntak maaf ye nis ye. aku sedar aku silap. maafkan k?

No comments: