Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, November 25, 2009

Hari Raye korban jatuh pada hari esok !

Assalamualaikum, Frenziku


Esok hari raye korban. ramai lecturer n kawan2 dah balik kampung masing2.. Bad dah balik kedah, yana mesh dah blik kedah gak, CB dah blik terengganu, ex gf aku baru je gerak blik klang. adui... pning2.. aku sorg je kat KL ni.nk blik kampung,tpi keadaan kete x mengizinkan. seram lak kang kete kancil aku tu wat hal pulak.

Raya korban kali ni ade mcm2 cite. aku mmg suke tgok lembu yang di letak kt masjid.slalunya 2 hari sblum di kekah, lembu2 tu dah ade dah kt sane. suruh lembu tu pegi bersiar2 kt tmpat baru sblum dia jadi mangsa kite. haha...
so hari ni aku g kolej cam biase. bangun awl sbb ibu nk grk skali g uma nekmun. nekmun minta tlg ibu bwk g pasar. nk beli brg nk mskutk raye kot. sampai je kolej aku duk tggu kwn2 yg laen. tibe-tibe aku teringat kt lembu nkkna korban esok.. hehehe... jomkite tgok lembu.. mmmuuuu(bunyi lembu)..

No comments: