Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, November 11, 2009

Start kolej, dan hari yang amat menduga...

Assalamualaikum, Frenziku
Hari ni hari pertame start kolej.. ano pun agak blur ckit pagi td nk bangun sbb dah nk dkt sebulan lbih x g kolej, tibe2 arini nk kna bgun awal pulak.. haha.. bangun2 je pagi td pkul 7.20. saje bgun awal sbb nk biasekan diri lik bgun awl.. spti biase ibu nk g anta adik(sue) g skola... ano tlg pns kan enjin.. tibe2 je time nk start keta xleh nk start...

adoiyai.. ano agk tpanjat gak la kan.. tibe2 je jdi camtu... ano panggil uncle ah fook dpn uma nk mntak tlg dia tgokkan.. cian kat dia pagi2 lg aku dah kcau.. haha.. sowi ye uncle.. dapat phala taw.. hehe

dia soh ano try start enjin... pastu ano start la... lpas dia dgr bunyi je dia kate ni bateri sudah kong,...
adui... duit lg ni... errmm, ano gtawu kt ibu.. uncle kate bole start kalu dia tlg dlu smbil start.. dia kate kna trus g bengkel... jgn pdm enjin... oke... dugaan...

pastu ano dikerah oleh ibu utk siap cpt2.. trus g bengkel.. rupenya ade hikmah gak ano bgun awal.. hehe...

sampai je kat bengkel.. tgok bengkel tutop.. bukak kul 9.30 pagi.. skrg bru pkul 8 pagi.. lame lg tu..,.. ktorg lapa cgt.. akhirnye ktorg bcadang g sarap kt skola menengah ano mase form 1-form 3...

after ktorg makan utk isi prot.. aku tgok da pkul 8.50 pagi.. dlm hati aku bkate " alamak, suda lmbat la pulak..." hehe..

ano bgerak pantas jalan kaki ke kolej.. bengkel tu dkt je ngan kolej... kolej ano dkt ngn ampang point... blakang de palma hotel jek... so after jln kaki bersungguh2, ano sampai la ke kolej..

part yg paling best adlh rupenye klas pkul 9 cancel.. hahahaha...
paling syok bila dgr camtu.. hehe

tpi ano yakin mesti ade hikmah atas sume yg tjadi... btol x??
renung2kan, dan selamat beramal... huhu
sekian, wasalam,,,....

1 comment:

ArrWulf said...

Abes tue.. klas Iklan 4 (kol 1-3pm) ader ke? Miss Gee marah ak arep x datang?