Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, October 26, 2009

Pertunangan Mak Ngah Radhiah & Abang Halim

Assalamualaikum, Frenziku

Hari ahad yang lepas, anour punya makcik telah melangsungkan hari pertunangan dia di umah dia. Seminggu yang lpas dia telah call anour.. Dia mintak anour tlg jadi photographer untuk majlis tu. Pada awlnya, anour terperanjat and seram sejuk, tapi atas sokongan kluarga, anour ttp truskan jgk :)

Ni antara gambar2 yang anour amik. ade banyak sgt, tpi ni yang smpat anour upload...

tgok ye....














Ni je yang sempat upload.. hehehe.. Gambar semua ada 322 keping. x sempat la nk upload sume. dah la besar giler saiz gambar.. hehehe... sowi ye...

Kalu ade kekurangan harap jangan marah ye.. saye maseh baru :)

anour : nak kawen?
gtawu la ye :)

1 comment:

SABRINAISMYNAME said...

hye ano..
nice pic..
t leh x nk tgk gmbr yg len bl bkk sem t..?
hee..
sp kwin..?
hee..anyway..
keep it up..