Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Saturday, October 10, 2009

Looking location for photoshoot

Arini hari rabu..
Hurmm..
Pagi2 lagi si Irwan da mesej aku gune no 019 dia.
Aku da agk mesti dia nk ckp psl cari location tu..
Hurmm.
Aku teringin nk cancelkan je g arini tpi bile diingat blik da dua kali da aku cancelkan. Ari isnin ngn selasa.

So aku reply lik msej dia, oke. Kul 1 ptg.
Aku siap2kan uma dlu bg rapi. Pastu andi coz da cuk2..
After dat, aku n family pun bgerak ke Ampang Point. kbetulan ibu aku nk ke CIMB Bank kt cwngan Ampang Point. So, sng la keje aku kan? hehe
Sampai je kt ampang point, aku trus cpat2 ke Kolej PTPL Ampang sbb da janji ngn Irwan nk jmpe kt sane..
lpas tu trus la ktorg menjelajah ke belakang2 bangunan kat area ampang point..
akhirnya lokasi tlah dikenalpasti.
ade la satu dua gmba dah kami tgkap...

p/s : melompat bebas di udara

Model : Irwan Jurufoto : Anour

Sesi photoshoot yg akan berlangsung pada awal bulan 11 nanti akan memaparkan hasil kami yg sbenar. Tgguuu...