Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, September 23, 2009

Satu Hari Raya yang membosankan...

Hurm,
nothin to say actually..

Arini dah raya yg keempat dah. tapi raya kali ni sgt membosankan.. Sedara sume balik kampung, ayah pulak kat jakarta, Yana pulak kat Kampung jugak.. adui.. Ahad depan baru Yana balik KL.. Aku kat sini dah macam orang x betul dah...

Nak kate ade dpt duit raya tu x jgak.. Sedara kate aku da besar... dah xleh dapat.. Kutipan baru cecah rm 60....
So aku duduk je la kat KL sampai kwn2 sume lik KL balik....

Cadangnye nak cari keje, tpi im not very sure nak cari keje katne coz aku cuti sem ni pun sebulan je kan...
hurm....

Harap hari2 mendatang jdikan aku insan yg lebih kuat..., AMIN

No comments: