Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, September 23, 2009

Jin Notti Sangat Bagus :)




Hurm, Untuk paparan anda kali ni, anour dengan bangganya memperkenalkan kalian dengan sebuah Filem yang boleh dikategori kan sebagai bagus sgt.. hehe...

Filem yang dihasilkan oleh KRU Studio dengan kerjasama pelbagai pihak antaranya Telekom Malaysia(TM) dan lain2 lagi..

Filem ini boleh dikatakan 80% menggunakan teknik CGI dan teknologi yang terkini..
Filem ini juga amat hebat kerana KRU menggunakan khidmat AYAH Anour sebagai JURUKAMERA filem ini. Ianya sudah pasti menjanjikan sudut kamera dan shot yang menarik coz ayah anour sgt berpengalaman sejak dari tahun 1993 lagi..

SO, ape tunggu lagi? Sila lah g panggung berhampiran anda ye :) ~

No comments: