Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Friday, May 29, 2009

World Worry Day... Hok ala..

Bismillahirrahmanirrahim.....

Syukur aku masih bisa bernafas pagi tadi lepas aku bangun dari lena..
Hari ini seperti hari yang lainnya aku lalu..
Senyum aku kini hanya utk dia,mungkin? (huhu)

Ke kolej pada pukul 10 utk tolong Yana(my baby) amik senarai subjek yg pernah diambik di Kolaj PTPL dulu coz pihak KPTM mintak...
Aku jumpe Encik Fairul utk cuba mintak, but nak tawu x ape yg dia ckp?
"Awak kena suruh dia dtg sendiri n awak suruh dia bwk OFFER LETTER dari KPTM, baru boleh"...

Hiiiissshhh !!
Geram pon ade gak..
Coz cane la Yana nk dtg sbb dia minggu ni tgh orientasi... Xleh kelua langsung... Habis orientasi pulak tiap2 ari kul 10 mlm...
Pihak KPTM plak nk secepat mgkin plak senarai tu...
ish3...

So, ape yg aku wat pastu adelah balik.. hua3...

But today ade satu lg yg xbest ckit...
iaitu aku x dpt nk contact2 Yana coz bateri phone dia da kong !!
aduih...
Charger plak dia tggalkan kt hostel...
so satu ari la aku cam orang gile...
Aku asyik tgok jam je arini coz nk tggu pkul 10... dia balik hostel slalunya kul 10...
bukan ape, kalu dia da balik hostel, so dpt la dia charge phone n call aku..

But aku tggu punya tunggu punya tunggu, dia x call2...
aku dah jdi x keharuan coz risaw gila babey...
Aku risaw coz mlm,kan..
mcm2 bole happen kt KL ni...

aku tunggu sampai kul 11.30 taw, but dia tak msej aku lg...
akhirnya pkul 11.36 dia mesej aku.. 
dia kate dia charge phone n dia punye handphone wat hal plak coz xleh nk switch on...
ish3...
risaw gile aku taw x...

aku pun call dia dan wat cam majuk2 ckit..
lastly, tgah syok bergayot, tetiba terpadam sendiri...
Rupanya kedit aku dah ABES !!

haha...

No comments: