Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, May 26, 2009

She's Gone

Hurmm,

Today quite sucks day gak la..
Aku x pernah salahkan sesape,oke.. Not even my cat pun..
But aku rase sepi sgt today..
Rase bosan,
rase sedih...

Aku dah menyanyangi dia sgt maybe..
Dia yg aku maksudkan ialah manusia yg ade kt dalam gamba dibawah..






Nur Liyana Bte Rahmat

Dia baru je register masuk ke Kolej Poly-Tech Mara hari ni(26hb may 2009)..
Sedih gak la coz dia dah duk hostel..
Hostel nanti aku xleh nk msuk or jmpe dia.., Hostel pompuan kowt, memang sah aku kena humban kelua ngn pak guard kang...

Ermm, esok smpai ari jumaat dia orientasi...
Memang pack jadual dorang...
Aku kesian ngn dia yg x pnah jaoh ngn family..,
Baby, saba,k?
Sume ni mmg la payah skit, but without kepayahan, kemenangan tidak begitu bermakna...
I know u can do it : CHAYOK2 !!!



1 comment:

faralizz said...

you're so supportive. chaiyok!