Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, May 4, 2009

Project The longest Banner from PTPL Ampang





hye to all frenzi, :)

Today, kami budak2 grafik Kolej PTPL telah membuat kerja yg agk gile ckit.. hoho

What is it?

Kami telah lukis banner ANti DADAH sepanjang doploh meter..
Ianya sbenarnya utk dak2 Grafik yg amik subject KOMUNIKASI PERNIAGAAN.
Tp ade jgk dak2 grafik yg laen turut menyumbang tenaga utk jayekan projek ni                           (baek kan kitorg? :P)

Agk best taw sbb jrg dpt kumpul sume dak2 grafik. Yela, bukn sume dak2 grafik same jadual,kan..
But at last ktorg dpt gak bkumpul...

Aktiviti ni bmula kul 9 pagi. Sepatotnya aku ade klas. But, aku x msok.. hahaha..
Yela, nk sokong kwn2...
Kitorg panggil gak dak2 dari course laen utk turut menconteng luahan hati mereka bkenaan dadah...
Dan hasilnya sgt memberansangkan...

Dalam kul 10.30 pagi kami pon bgerak ke hdpn kolej utk kibarkan banner tersebut selama sejam...
Time tu paling best sbb kbykn kereta yg lalu sume hon dan angkt tangan tanda mereka sokong/support kami..
hehehe...

Gamba dibawah menceritakan segalanya,k?

p/s : Sedang melukis :)


p/s : haa, jgn kate aku x lukis :)


p/s : aku ngah lukis sambil diperhati En.Shukri


p/s : tgh lukis sempat lg tu candid


p/s : Arip dan cik Ita sdg khusyuk 

p/s : hahahaha, Abg BOB mmg gile :)

p/s : Abg Wan n Abg Zali pon tlg taw


p/s : Abg Jep pon nak gak

p/s : kami tgah pegang banner

p/s : sempat lg anour n kak Fara

p/s : aku yg gile :+


p/s : En.Syukri, Bani, Abg Meor n Abg Bob..

p/s : ni Kak anne. Photographernya aku.. Guna teknik depth Of field

p/s : Arip pon same..

So, setelah sejam pegang banner tu,.
Kami penat n sakit tekak kerna setiap kereta yg lalu kami bersorak slogan, 
KAMI ANTI DADAH !!

Kami naik ke kelas utk study ..
smpai disini je entry kali ni...
Thanks 4 da read...
Bye :)
 

2 comments:

Miss FaRRa said...

erm..
wat banner ey..
menarik..
usaha yg bgus

sheftin said...

korang kretif!!