Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, May 5, 2009

Photoshoot session

Hye,

arini sebenarnye aku n izzat(kwn aku) ade arrange satu sesi PHOTOSHOOT...
Korang x tau ape itu photoshoot?
Photoshoot itu sebenarnye bmaksud TEMBAK GAMBA.. hahaha
(Just kidding)

Kami adekan sesi ni utk siapkan assignment bkumpulan kami iaitu kena wat poster FILEM.
Group aku yang dianggotai oleh anour(aku), Izzat, Sabrina, Maliza( CB) and fairus..

Pade awlnye ktorg xtawu nk wat filem ape, but bile berhempas pulas pikir, at last kami sebulat suare nak wat filem kami sendiri( Filem kami ni never release taw. Diulangi, never release.haha) yg bertajuk "Our Dreams"..

emm,
gamba akn di upload segera,
hehehe..
tunggu.....



No comments: