Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, May 6, 2009

Pameran GRAFIK :)

Hay frenzi :)

I got smething to tell all of u...
After nk dekat sebulan dirancang, 
esok dak2 grafik PTPL Ampang dan lecturer akan ke sekolah yang terpilih utk wat pameran serta Exhibition bkenaan grafik..
Aku involve jgak dlm exhibition ni, aku jage booth ANIMATION :)

Mlm ni anour kna tdo awl coz esok kul 7 dah kena kumpul kt kolej.. aduih, harap2 dpt la bgun esok pagi.. haha

Gamba serta berita tkini akn di beritahu mlm esok,k?
BYE :P

1 comment:

anne said...

u bole ke bgn awal ?
HAHAHAH :))