Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Friday, May 15, 2009

Luahan suara hati.. :(

senyum,
masam,
tangis,
gila,
duka,
merana,

Sume di atas yang aku rase bile aku tau kbenaran nya...
Allah je yg tau ape yg aku rase,
mmg betul ade hikmah, tpi aku jugak manusie biase,
bisa rasa sedih, tkut, kecewa...


1 comment:

Miss FaRRa said...

terlalu sedyh kerna mendengar crite sebnr ha??

about what??