Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, May 12, 2009

CB Birthday Party, SURPRISE !!!

Hye to all frenzi :)

For ur information,  yesterday is CB's Birthday...
Kami dak2 semester 3 and semester 1 ade rancang buat SURPRISE PARTY for CB..
Tempoh merancang x lame, cuma SEHARI YANG LEPAS JE, hahaha...

Gamba di bawah menceritakan segalenya k?


Gamba ni masa kami tengah wat preparation utk surprisekan CB..


Ni pon same : dari kiri, Arip dan Lina


Sempat lagi take a picture :)


Ni pulak time ktorg da switch off lampu, nak surprisekan CB...


Ni lah muffin yg diubahsuai jadi kek sumbangan Sabrina.. cedap sangat..


ni pulak slice of cake dari SECRET RECIPE sumbangan Izzat..


Saat yang ditunggu makin hampir, kami menyorok dan meniarap di atas lantai kelas 302.., lampu ditutup... jeng jeng jeng.. :)


Ni lah keadaan masa CB masuk bilik 302.. dia maseh blur2 masa ni... Gamba ni di amik dibawah meja lukisan..

After bout 5 second,
Kitorg Jerit,
SURPRISE !!!!!!!!!
haha....



CB trus menanges kerna TERHARU...


Insan yang baru lepas nanges...


Dia pun tiup lilin...


Ni acara suap menyuap ice cream : aku suapkan CB ice cream...


Di ikuti oleh MISS FINNY..


Sabrina pulak....


Lina pun nak suap jgak..


Ni arip...


Aku tengah edar2 kan muffin..


Dari kiri : Bad, Miss Finny, Fai, Arip, Izzat.
Dari Bawah: Wan..


Sempat bergambar kenang-kenangan..


Gamba ni pulak time kami tengah kemas2 barang nk balik...

Kesimpulannya, aku happy sangat sbb dpt tgok CB gembira. Sbb slalunya dia jarang snyum..
Aku syg kawan2 aku !!,
hehe..

bye..

No comments: