Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Friday, April 24, 2009

im back~ Oh NO !!

Assalamualaikum
to all frenzi..

Im so sorry coz lately im quite busy lor sayang..
I've no time to update my blog.
But now im back with new story :)

On 1st april(uppss, not bout april fool,kayh), im back to college terrible life..
oh no !!

but it seems to scary right?
act, nothin to scared about..

im really miss all my frenz n lecturer(and also the makcik kt restoran RASHID skali).. haha
skrg hanye Semester pendek(short sem).. So, for my college short sem hnye dua bulan jer(kjap je,kan?) hua3..

And one more thing, sem pndek ni aku perlu amik dua subjek je..
syok tu..
Santai gile..

Subjek yg aku amik sem ni ialah:
  1. Komunikasi Visual(KOMVIS)
  2. Ilustrasi
huhu..
Pejam celik pejam celik nanti da abes,kan?
haha

okey, its all for now/
bubye..

No comments: