Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, March 9, 2009

PROJECT wat Brochure



anour dapat project wat Brochure utk dak2 UNISEL..
Dorg dari course ape anour pon x bpe sure.. 
but ni la hasilnye bile da siap..
dorg yg bg konsep n ciri2 yg dorg nak..
so, anour wat je la kan..

kalu x lawa tu korg kna tye dorg la ek..


sekian...
(sowi, agak moody ptg ni.. demam la..)

No comments: