Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, March 3, 2009

Picnic at Bukit Belachan, Ampang




Askum,  aritu sehari lps tamat exam final for semester dua, ano & the geng rancang tuk g bkelah n bersantai kat Bukit Belachan, Ampang.. 
Ape yg ade kat Bukit Belachan tu?
Bukit Belachan tu sbenarnye sebatang sungai kat Ampang, and bukannye bukit yg penuh ngn belachan taw.. :)
Kitorg rancang tuk g sane lebih kurg seminggu lbih awl.. So xla klm kabot nantikan... Seperti biase,
kami bahagikan tugas membawa mknn... So hasilnye, mcm2 mknn la ade... Antarenye nasi lemak, mee hun goreng, nasi goreng, kuey teow goreng, roti celup telur, kek n buah-buahan....
mengah giler time tu... mandi punye mandi ktorg x sdr da ptg... hahaha..
Pnat mmg pnat, tpi kami semua HAPPY....

So sorry sbb x byk pic, time tu kamera yg kwn ano bwk tetibe rosak pulak... so tu yg ckit je ade..




2 comments:

Miss FaRRa said...

amboi...
beshyer mndi..
tau ker breng ni??hehe..

suke amik gmba muke cmtu ey??

Mr. Firdaus said...

adoyai!
bukanyer nak ajak aq!
xper2!
xD