Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Friday, March 13, 2009

My New Hairstyle !! oh No !!

My new hair.. :)

My mom dah bsing suroh cut my hair.,

Antare yg die ckp:

"Rambot dah mcm sarang tebuan, gi la potong"
"Gi la potong, nipiskan ckit pon xpelah. Asalkan nmpak kemas"

Setelah hampir seminggu dgr ayat yg same je, akhirnye anour mengalah.. hehe



Is it okey?

1 comment:

Azah said...

nape x botak je macam fareez? hikhikhik