Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, March 10, 2009

Join us GLAMOROUS COMMUNITY




Do you have Myspace?
Do you already join any COMMUNITY from myspace?
If belom, why not all of u check this out. !!

This Community baru je ditubuhkan 30 January yg lalu..,
Dengan menyertai Community ini, anda boleh bertukar2 idea, pndapat, music terbaru, kenal lebih ramai org, dan secare x langsung otak anda akn berkembang.. 
Community ini sgt Anti dengan PENGGUNAAN DADAH, ARAK & perkare yg seangkatan dengannye. So, jgn risau.. Community ini sah...

How to join us?

click je kat link BERIKUT : 


atau,  URLnya www.myspace.com/glamorous_community

Easy as that...

utk pertanyaan, bole tanye kat anour,k?

Selamat menyertai KAMI !!

No comments: