Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, March 9, 2009

Its Totally Cute.., Thanks a lot










Keychain yg cute ni memang anour da lame nak... Its so cute, mcm org yg bagi keychain ni jgk...
Merata2 anour cari keychain camni coz dulu anour pnah nmpak kwn anour pye keychain camni..
Disebabkan x tawu nk cari kat mne, so simpan je lah hajat..
Akhirnya dpt gak..
Neway, thanks for da key chain...
Keep in touch..





No comments: