Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, March 2, 2009

Ari ni aku juga XDA MOOD.. DIA PALAT

Arini adelah hari xda mood sedunia. sume kwn2 yg anour knl, sume xda mood. Ape yg tjdi arini anour pon pelik. 
Arini juga adelah ari yg sgt bosan bg anour. 
Sume yg nak dibuat, sume kurg bjaye.
Xbest la arini. 
agk kusut pale otak dan membuat anour xley nk bpikir waras...
AKU DA GILE KE?

Satu sbb yg membuat anour tensen arini ialah, anour teringat SI DIA... 
nape la arini anour ingt die?
sdgkan die x pnah nk igt anour pon.

Kdg2 agk frust n cdeh bile kite dah try wat tbaek,
but die layan kite cam ape je.
Die nak wat KEPALAT(KEPALA + PALAT) die sorg je..

xnk tye ke DIA tu sape?
DIA tu ex gf anour.....
die la girl yg paling truk anour pnah jmpe....
YA Allah, jaohkan anour dari die...

so, arini menjdi ari yg sgt palat utk anour sbb igt kat die.. !!
tensen...

1 comment:

Miss FaRRa said...

ano teringat ex ano ey...

npe nk ingt org yg maykitkn hati...
mesti dlm hati tu ade persan syg lg kn...
huhu