Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Thursday, February 12, 2009

Menyusun 10 jari

To Fara.,,

anour nak mintak maaf ats keterlanjuran kate.

mybe anour slh n anour mintak maaf,k....

1 comment:

Miss FaRRa said...

maaf tu cm xikhlas jer...

klw xmau maafkn ano nk wt pe??