Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Thursday, January 15, 2009

Visit Malaysia 2009 Poster Design by Anour Studio

Firstly, im goin to say thanks to my "Lovely" Lecturer(Miss ROSLITA) atau lebih dikenali dengan name Miss Ita. Tanpe die, assignment ni x dapat disiapkan. Infact, kalu xda die sape la yang akan arahkan aku buat Assignment ni,kan?




To be Honest to all of u, anour are very new in this field. I hope after u all look after my design u all akan kumen2 n spam byk2 tentang design poster yang anour wat,k?





Sedikit penerangan ttg poster ni :



  • Poster ni adelah assignment utk subjek Pengimejan Digital( Adobe Photoshop)

  • Poster ni jugak bertemakan Tahun mlawat Malaysia seperti yang kite tawu malaysia byk tempat2 yang menarik.

  • Penggunaan visual tempat2 menarik di Malaysia membantu untuk menerangkan tentang mesej yang nak disampaikan melalui VISUAL


So After da siap, anour masih x berpuas hati ngn ape yang anour wat.. But REDHA je lah...

How is it? Its dat oke? Your kumen can also be sent to my email : noer_kau@yahoo.com

1 comment:

yanAmran said...

graphic designer ke u nih??
sory if wrong..tak sempat nk bace ur post..tp poster tuh cool!!