Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, January 20, 2009

Starbust Effect that I've learn kat Youtube.com


This is satu permulaan yang anour baru nak buat dimana anour belajar teknik2 design di YOUTUBE.COM..

Setelah dimarah n dibebelkan oleh pakcik-makcik ku tersayang, aku mula tawu yg kat youtube kita bleh blaja wat design.. Hahaha, jahil gak aku aritu ek...

Afta blaja dri satu video kat situ, aku try la wat sesikit. Tyme tu aku TYPE keyword kat youtube ape ek? Lupe la pulak... Errmmmm,, ahaaa... Ingat kembali !! aku type How to Make Abstract Design..

Pastu ape lagi, aku try la dengan taksubnya... Hasilnya korang tgok la sendiri n korang komen la ye...

Thanks a Lot..

1 comment:

chicky wicky said...

ano da maju ek...
nti ley ajr fara lak
k???