Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Tuesday, January 20, 2009

Packaging For Product SAFI , Design By Anour



Askum, i need ur comment to make me perfect since i still new in this field. Please ek...
Syg korang la... Walau pun ini tugasan untuk mendesign semula pembungkusan produk ubat gigi SAFI, tpi debaran utk menyiapkan tugasan ni memang byk.. Stress n byk gile duit abes.


Nape duet abes?


Yalah, mane nye x abes, kitorg kena g cari produk yang buatan Malaysia, yang halal, yang totally dari Malaysia. Setawu anour, produk buatan Malaysia x byk, n x byk pilihan. Antara produknya mcm Keropok Leko ke, budu, cencalok, kicap, tempoyak, Belachan n sbgainya.

Jadi bila kitorg kna cari, ktorg juga kna beli. Jadi bile kna beli, duit pun kelua mcm air.. huhu.. Tpi nk wat cane, dah lumrah jdi student kan.

So, tgok la eh. komen la n jgn gelakkan k?

Bye..... :]

3 comments:

chicky wicky said...

comel jer safi tu..
hehe

for me nice ar..
cume knape juz gune wane oren n hijau??
xmau gune wane laen ke??

GADES MERAH JAMBU said...

smart gile lah.. :D
ey awk,kalo sy nak suruh awk tlong design baju,kene bayar x?

GADES MERAH JAMBU said...

tlong design kan yer tee..cane nak contact awk ek?