Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Thursday, December 4, 2008

Kulatkulit Clothing its now on the moves !

Allo to al da frens and anyone yg sudi membace,

sory coz dah lame x update blog coz byk sgt halangan2 =)

harap korang x mara,k...



neway,

im now dah mule meluahkan idea2 seni ke atas helaian kain...

HELAIAN KAIN??


Ya,

sgt tepat sekaly yang korang lihat, jgn betulkan skrin anda,k...


have a look on the new design kat





our new tag design is also out babes...

tgok kat bwh ni,k....



No comments: