Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, October 27, 2008

Sometimes n Somedays

This ARTICLES dihantar oleh Eez :







Hidup tak mcam slalu yg korang nak..yg korang dpat..mcm aku..aku pown inginkan bnda yg indah muncul dlam hidup aku..

Tp x sume yg jadi..yg pnting jgan ptus asa..aku pgang 2 jew..bg korang yg adew problem cam2..
jgan senang2 amek sume 2 jadi bnda besar..
kung ada yg menyesal cam aku nie..kalo nak dipikirkan hidup nie mcam x adil.ada mase kte kat ats..mungkin gak kat bwah..



X pown kat tengah2putaran roda..spe yg tau..bnda nak jadi..realiti perjlnan hidup..korang sndri kna tntukan..kna corakkan..baru korg tau besh kew x idop nie..mcam aku skung,menyesal x sudah..sndri cari msalah..2 yg mslah skung nie..
tinggi klcc x kan korang smpai kalo lpak kat dome jew..mampu dongak..tp x brani nak cpai..mencecah awan yg lalu siang dan mlam..



Kukuh dan megah..ibarat hrapan tinggi yg terletak kat puncak klcc..
hidup x bantu korang, x tolong aku gak kalo aku ngn korg jatuh..yg ubah diri sndiri..diri korang dan jgak diri aku..



Aku cuba mentafsirkan apa yang terdpat pada pndangn mata nyata menjadi maya..mmpu menusuk hati dan kalbu menjadi sekmpulan usaha..so lpak2 kat dome 2,wat2 la usha ats 2..besh x besh dapt dok atas 2..(nasihat aku 1 jew..dah smpai ats jgan bnuh diri suda la..kung aku syok2 keje,tau2 owg mati)





HAY, Thanks to Eez 4 da Articles,k...

1 comment:

wan said...

kita dilahirkan dia aku,
tapi kita banyak menghabiskan masa mencari kawan,teman,pasangan dan gang untuk berhubung,
mencari sahabat-sahabat sejiwa,
mencari KAMI,
menjadi KAMI.