Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, October 6, 2008

Kami The Movie Soundtracks Burst Out babes !


Kami soundtracks vol II ni memang superb. Soundtracks ni yang menampilkan lagu2 dari band yang baru, dengan lagu yg segar2 dan memberikan emosi yg pelbagai. Best gila...

Satu kemestian utk korunk utk menjadikan album ni sebahagian dri koleksi korunk,k....

Antara lagu yg ade :

01. Meet Uncle Hussain - Pari Pari Di Bawah Angin
02. Laila's Lounge - Mawar Khayalan
03. Harmacy - Riuh
04. Dragon Red - K.A.M.I (Kerana Aku Masih Ingat)
05. Couple - Hey Now!
06. Meor - Hari Hari Akustik
07. Twickheads - Guris
08. Telebury - Stars Belong To Us
09. Love Me Butch - This Is Our Year
10. Sharidir - Kamu
11. Bittersweet - Going Into The Big Black Hole
12. Koffin Kanser - Berong
13. The Aggrobeats - We Got Soul
14. They Will Kill Us All - Secret Episodes
15. Butterfingers - 1000 tahun (Kami Mahu Hidup)

Skarang anour dlm usaha utk nk kumpulkan lirik lagu2 ni sume n bile da ade, ano akan hidangkan utk korunk sume k....

Support our local band !!

3 comments:

bloodyLily said...

assalamualaikum
aku harap ko leh kumpol lirik2 OST KAMI..
pastu tygkn kt blog nih sbb aku n maybe yg len2 pon ade yg nak..
GOOD LUCK

p/s:Cri lirik Twickheads-Guris n Telebury..enak sgt lagu tuh.

dari,
Peminat Indie Scene
halizabrun.blogspot.com

Anonymous said...

lagu2 dalam album tue semua masyuk2..
go...go....go...inde rule the world

chicky wicky said...

uit
byk lgu...
request one song ley???