Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Monday, October 6, 2008

Graphic wallpaper by anour











Ano bwat design ni utk amai :)

Wallpaper ni ano buat mase ano tgah tak bole nk lelap mate taw... tetiba dtg idea. mgkin idea nye susah nk phm, tpi ni la yg dipanggil Abstract.


















Ni pulak konsep die kalu korang bole nmpak ianya bermaksud mulut yg di zip sbb asyik brcakap je... yg Berus2 melibas kat blakang tu simbolik kpd lidah yg bercabang n byk ckp x btol.. hehe...
Yang laen tu aku je yg phm...
















Yang ini pulak tema die NATURE....


Yang Last ni pulak bermaksud tipu daya n lidah org bandar yg sentiasa gunakan tipu daya kat bandar utk nk cri makan... mybe korang x phm n kate xda kne mengena,kn??
tpi aku mksudkan mcm tu nk wat cane... haha
THANKS FOR DA READ...

4 comments:

ArrWulf said...

waaa smart arr... tapi apsal yang first ngan second tu menegak.. mane ade orang letak monitor menegak cek abang oii :P

pe pe ponk.. yang last skali tue mmg gempak~.. buat gune per? Photoshop ke Illustrator?

miminmoose said...

ano design????wow!!....x sangke...terer glee...akak pown xley wat cmtu...
adessss...
wutever it is...just do ur best k...dlm bidang grafik ni byk prsaingan...
so...bersaing la secara sihat k..huhuhu
peace

Dean Shaari said...

dude,
seriously speaking,
kau de niche in vector art,
and from another vector artist,
I salute you!
It's takes a good mind and hand to develop a meaningful peace of work.
Ape2 pun keep on doing it bro!

PS: Kau continue study kat ne? Are you taking graphics?

Anonymous said...

nice design.....
keep it up work..
improve your skill..