Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, May 28, 2008

New Tshirt From CURIGA CLOTHING !!!

As u know, anou mmg suka tolong org ni. Anou just iklankan je kat cini, so sape yg rase nk dapatkan tshirt pilihan hati kalbu korang bole trus tanye kat anou.
For all this while, anou tak pernah lagi amik ape2 byrn untuk tanye, so if u all ade ape2 pertanyaan yg tersirat, jgn lagi dipendam. Luahkan je...


RM 25 Only






RM 25 Only



RM 25 Only


RM 25 Only

RM 25 Only

No comments: