Pages

Welcome to anour Journal

Having fun enough with all the stuff on myspace,friendster, skype, or facebook??? Why not all of u just type my blog address n get know all about my frenz n myself...korang takyah pnat2 bace bende2 yg boleh mess up kan kepale korang ngn bace bende yg sarat marat,just turn to myblog n all about me n event yg ano arrangekan utk kwn2 sume.....


Blog ini adalah seratus-peratus idea asal anour dan tidak dicopy dari mana-mana sumber. Sebarang peniruan dari laman blog ini adalah tidak sah dan akan didenda(belanja anour minum cendol) hehe..

Wednesday, May 28, 2008

Last Day As Giordano Staff


Tarikh 25 May 2008 yg bru je lpas ni ialah trikh last day aku bekerja sebagai promoter di syarikat Giordano (M) Sdn Bhd..

Pengalaman jadi promoter ni mmg byk, n x dpt dilupekan. Bukan senang nk jdi Pak Pacak sepanjang hari..

Mase customer ade lgi lah pulak. Customer mcm2 ragam. Ade yg cerewet, ade yg byk songeh, ade yg sporting, ade yg banyak cakap, ade yg x phm bahase, ade yg kate kite tipu die, ade yg kate tshirt kitorg tiruan n mcm2 lg....

Huih, alhamdulillah sumenye dah berlalu.. Aku terlampau pnat bekerja sampai x terurus diri. Mandi kadang2 x sempat(sbb bgun lmbat). Makan pun jdi byk sbb pnat sgt, bdn pon da naek ckit ni.....

Tpi tuhan tu adil, Staff2 yg laen sumernye baik2.. Sgt memahami, bertolak ansur ngn aku kalu aku ade prob. Sumernye besh la ttg dorang...


THANK U ALLAH


Kat bwh ni ialah gamba2 tyme last day arituh... :)





Kami yang happy gila2!!

1 comment:

Anonymous said...

ceria...ceria gak...
jgn sampai ceria tue menjadi musuh dalam selimut....pk...pk...kn lah ;-)